Indhent gratis & uforpligtende vvs tilbud

VVS TILBUD –
Få 3 uforpligtende tilbud

Vi samarbejder med professionelle VVS-mestre og VVS-firmaer i hele landet også i dit lokalområde, der alle har bestået et grundigt kvalitetstjek. Dette gør vi for, at sikre dig den bedste oplevelse når du skal have hjælp og tilbud på din vvs opgave.

VI HAR OVER 10 ÅRS ERFARING

sÅDAN FOREGÅR DET
3 hurtige trin

1

Indsend din opgave

Beskriv og indsend din byggeopgave til os. Vi spreder opgaven i vores netværk af håndværkere

2-2-2

uforpligtende møde

Du bliver kontaktet helt uforpligtende af op til 3 håndværkere fra dit lokal område

Icon 3Created with Sketch.

vælg tilbud

Vælg det tilbud der matcher dig og dine behov bedst, nemt, hurtigt og overskueligt.

FÅ HJÆLP TIL ALLE TYPER VVS OPGAVER

Få den rigtige start
På dit næste vvs projekt

Generelle vvs opgaver

Få priser på VVS arbejde

VVS er en forkortelse for varme, ventilation og sanitetsteknik, men udviklingen har igen været medvirkende til, at en VVS ‘er nu dækker flere områder end disse 3. I bygningsingeniør-branchen er en VVS’ er en person som arbejder med vand, varme, afløb, ventilationer i mange forskellige sammenhænge.

indhent tilbud på vvs arbejde

Du bør altid bruge en autoriseret VVS’er, uanset om det er i forbindelse med et nyt badeværelse eller blot renovering. Derudover kan en VVS’er være behjælpelig, når det kommer til energioptimering.
TILBUD PÅ VVS ARBEJDE

Nyt Badeværelse

Få priser på nyt badeværelse

Prisen på et nyt badeværelse kan alt være mellem 30.000-36.000 DKK per kvadratmeter. Alt afhængig af hvilket byggefirma du modtager tilbud på dit nye badeværelse fra.

Få tilbud på nyt badeværelse

Lad drømmen blive en realitet. Det eneste du skal gøre for, at komme igang er, at beskrive og indsende din opgave. Så sørger vi for, at du bliver kontaktet af op til 3 professionelle og lokale vvsfirmaer vedr. dit nye badeværelse.
TILBUD PÅ NYT BADEVÆRELSE

renovering af badeværelse

Få pris på renovering af badeværelse

En komplet renovering af et eksisterende badeværelse er som regel noget billigere end at bygge et nyt badeværelse, fordi det blot kræver en renovering af eksisterende afløb og vandrør, og kan typisk klares for 6.000-15.000 DKK per kvadratmeter.

renovering af badeværelse

Vi kan hjælpe dig med alt fra at skifte klinker og fliser, til at skifte bdekar, brus og hele badeværelset ud. Du skal blot beskrive din opgave og indsende den til os. Så bliver du kontaktet af et professionelt lokalt vvsfirma
TILBUD PÅ RENOVERING AF BADEVÆRELSE

Gulvvarme

Indhent tilbud på gulvvarme

Pris på gulvvarme afhænger især af, om du vil have vandbaseret gulvvarme eller elvarme i gulvet. Hvad etablering af gulvvarme koster, afhænger også i høj grad af, om det skal lægges i et gammelt hus, hvor gulvet skal brydes op, og der skal ny isolering under gulvet.

Indhent tilbud på gulvvarme

Uanset hvilken type gulv du har, så har vores gulvmænd værktøjet og erfaringen til, at udføre enhver type gulv opgave og få lagt din gulv varme ind uden problemer.
FÅ TILBUD PÅ GULVVARME

Akut VVS

VI HJÆLPER DIG MED AKUT VVS

Har du brug for at kontakte vores VVS døgnvagt uden for vores normale åbningstider, vil et akut telefonnummer blive oplyst i telefonen. Herefter kommer du i kontakt med den VVS installatør, som er i dit nærområde, hvorefter I taler nærmere om din skade, så du kan få akut VVS hjælp.

Akut VVS løses med det samme

Vi samarbejde med erfarne vvsfirmaer, der tilbyder akut VVS-døgnservice, så du altid har en løsning lige ved hånden. For at gøre det så nemt som muligt for dig, skal du blot indsende din opgave, så sørger vi for resten. Du bliver typisk ringet op inden for 15minutter.
bestil akut vvs

vvs mester

Få tilbud på vvs mester

Du har garanteret prøvet at stå i en situation, hvor der er akut behov for en vvs-mand, fordi der er opstået en vandskade. Før i tiden var du nødsaget til at vente eller åbne telefonbogen og ringe alle de nærmeste vvsfirmaer op, før du kunne få hjælp, men sådan er det heldigvis ikke længere.

Få priser på vvs mester

Uanset hvilken type vvs-opgave du bør mangle hjælp, står vi klar med dygtige og erfarne vvsfirmaer, der alle har autorisation og med deres mange års erfaring, kan de løse både store og små vvs-opgaver.
FÅ VVS MESTER TILBUD
Få 3 byggetilbud helt uforpligtende og gratis

VI DÆKKER HELE SJÆLLAND!

Indhent dit tilbud

Et vvsfirma / vvs-mester er den smarte løsning, hvis du skal renoveret dit badeværelse, installeret gulvvarme, hpfi relæ eller andre generelle vvs-opgaver. Få op til 3 gratis og uforpligtende vvs tilbud fra vvsfirmaer i dit lokal område.

Hvad siger vores kunder

om vores arbejde

Q

Indsend din opgave & bliv kontaktet inden for 30min

100% UFORPLIGTENDE

Hvad mangler du hjælp til?

Vi udfører alt byggearbejde, stort som småt med en landsdækkende service.