Uforpligtende Tilbud

Hvordan kan
vi hjælpe?

Send os en besked med dine informationer her under, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. // Vi glæder os til at høre fra dig!

3

Uforpligtende Tilbud

2000+

Tilfredse Kunder

500+

Lokale håndværkere

100%

Gratis service

Indhent 3 uforpligtende byggetilbud

Har du svært ved at finde den rigtige håndværker, kan du få hjælp til det ved at få 3 uforpligtende tilbud fra professionelle fagfolk.

Vores samarbejdspartnere vil så kigge din opgave igennem og vurdere, hvad der vil være det bedste tilbud til dig.

Det er nemt, hurtigt og overskueligt at få et helt uforpligtende tilbud, der er tilpasset til dig, dine behov og din opgave, ved at indsende din opgave på deres hjemmeside.

sammen, kommer vi godt fra start:

få gjort din drøm til virkelighed

Med professionelle håndværker kan du gør din drøm til virkelighed, alt du skal gøre er at beskrive din opgave, så detaljeret som muligt og indsende den til os, herefter vil vi sende den videre til vores samarbejdspartner, der vil kigge den igennem og finde det bedst egnet tilbud,  som vi vil sender videre til dig.

Typiske bygge opgaver

Vi tager os af alle former for byggeopgaver og -projekter, store og små. Med et dygtigt byggefirma i ryggen slipper du for at skulle koordinere og styre projektet, nå du overlader styringen af leverandører og arbejdsgange til et professionelt byggefirma.

Når du indhenter et tømrer-tilbud, får du kun henvendelser fra seriøse tømre, der kan deres håndværk og som har gennemgået din opgave.  

Du vil kun modtage tilbud fra professionelle tømrerfirmaer der har ekspertise til at udføre lige din opgave. Og ingen opgaver er for små eller store.

 

Synes du det er sjovt at male eller er det en af de opgaver du allerhelst vil kunne overlade til andre, eller vil du bare gerne have det overstået i en fart? Så har du sikker brug for en professionel maler.

Ikke nok med at vi maler vægge, lofter, døre og vinduer, så sætter vi også filt op, pudser og spatler vægge i alle rum både i private hjem og i firmaer.

Hvis du send os din opgave, giver vi det videre til vores super professionelle samarbejdspartnere.

Vi har stor erfaring inden for flisearbejde, og derfor kan vi løse alle former for opgaver, uanset om du ønsker et enkelt look eller et mere moderne, avanceret og anderledes look.

Hvis du skal have lagt fliser i køkkenet, i bryggerset, på badeværelset eller et hel fjerde sted, har vi  uddannede flisemurere klar til at hjælpe. Vi sørger desuden altid for at kvalitetssikre og tage de fornødne forholdsregler, inden vi starter flisearbejdet.

Når du vælger en professionel flisemurer til at lægge dine fliser, kan du være sikker på, at du får et flot stykke flisearbejde udført. Dette gælder altid når vi udfører dit flisearbejde. Vores passion og ekspertise inden for feltet sikre dig det bedste resultat. I samarbejde med dig sørger vi altid for, at dine ønsker bliver opfyldt.

Vi samarbejder med professionelle elektrikere og el mestre i hele landet, der alle har bestået et meget grundigt kvalitetstjek. Dette gør vi for at sikre dig den bedste oplevelse når du skal have hjælp og tilbud på elektriker arbejde.

Slut med at kortslutte sikringerne. Slut med at bruge for meget el. Med korrekte elinstallationer kan du spare mange penge på din elregning. Autoriserede elektrikere udføre alle former for el arbejde – fra udskiftning af stikkontakter til intelligente el-løsninger.

Skal du have udført el-arbejde i din bolig, dit firma eller jeres boligforening bør du som minimum altid få mere end et tilbud på din opgave og så har du noget at sammenligne vores tilbud med. Det sikre dig du får de bedste tilbud samt flere forskellige løsningsforslag på din opgaven.

Med et uforpligtende tilbud på alt lige fra at installere røranlæg til koldt- og varmtvandsforsyning, installere afløb i køkken og på toilet, montere vaske og toiletter, tilslutte varmeanlæg, montere vandmålere og gasapparater, udføre tagarbejde i bly, zink og kobber, installering af solvarmeanlæg, varmepumper, kedler og brændere af olie, halm naturgas og fjernvarme, udføre rørinstallationer i industrien og private hjem til for eksempel kedler, pumper og beholdere, installering af ventilations- og klimaanlæg og gulvvarme lægning.

Det er bare nogle af de opgaver, som du kan få en VVS’er til at udføre. Har du opgaver, som du skal have udført, kan du altid kontakte et VVS-firma. De kan fortælle dig, om det er en opgave, som de kan udføre, og hvem du i så fald ellers skal henvende dig til, hvis de ikke kan.

Hvad siger vores kunder om os

Er du parat til at starte?

Indhent 3 uforpligtende tilbud

Lad os starte med en uforpligtende dialog omkring din bygge opgave

Indsend din opgave & bliv kontaktet inden for 30min

100% UFORPLIGTENDE

Hvad mangler du hjælp til?

Vi udfører alt byggearbejde, stort som småt med en landsdækkende service.