Indhent gratis & uforpligtende tømrer tilbud

Tilbud på Tømrerarbejde –
Få 3 uforpligtende tilbud

Vi samarbejder med professionelle tømrermestre & byggefirmaer i hele landet, der alle har bestået et grundigt kvalitetstjek. Dette gør vi for, at sikre dig den bedste oplevelse når du skal have hjælp og tilbud på din tømrer opgave.

VI HAR OVER 10 ÅRS ERFARING

sÅDAN FOREGÅR DET
3 hurtige trin

1

Indsend din opgave

Beskriv og indsend din byggeopgave til os. Vi spreder opgaven i vores netværk af håndværkere

2-2-2

uforpligtende møde

Du bliver kontaktet helt uforpligtende af op til 3 håndværkere fra dit lokal område

Icon 3Created with Sketch.

vælg tilbud

Vælg det tilbud der matcher dig og dine behov bedst, nemt, hurtigt og overskueligt.

FÅ HJÆLP TIL ALLE TYPER TØMRER OPGAVER

Få den rigtige start
På dit næste TØMRER projekt

Generelle tømrer opgaver

Tilbud på tømrer arbejde

Har du brug for et tømrerfirma til renovering eller nybyg? Så er du kommet til det rette sted. Vi hjælper dig med at indhente op til 3 professionelle og 100% uforpligtende tilbud på tømrerarbejde.

få priser på tømrer arbejde

Hvad koster en tømrer? Kan en tømrer hjælpe mig med min renovering af huset? Det korte svar er JA, en tømrer kan hjælpe dig med de fleste renovering opgaver i huset og så koster en tømrer typisk fra 300,- i timen og op.
FÅ TILBUD PÅ TØMRER ARBEJDE

Montage

Indhent priser på montage

Et montagetilbud fra Jydsk Vindueskompagni omfatter: Udtagning, isætning, isolering, justering, bagstop og udvendig fuge. Det forudsættes at der monteres i normal arbejdshøjde, dvs. stueplan. Ved behov for montage på 1. sal eller højere, ved leje af lift mv. samt evt. indvendigt arbejde udarbejdes et særligt tilbud på dette.

Få tilbud på montage projektet

Tilbuddet er baseret på standarder i 2021. Det endelig tilbud fås direkte af montøren, når de har besigtiget montage opgaven og lavet en opmåling.
INDHENT TILBUD PÅ MONTAGE

Nyt Tag & Tag renovering

Få tilbud på at få lagt nyt tag

Har du købt bolig, eller trænger den eksisterende bolig til en tag renovering? Måske endda et nyt tag? Ja så er du kommet til det rette sted. Vi hjælper dig med at få uforpligtende tilbud fra dygtige tømrermester i dit lokal område.

Få tilbud på tag renovering

Det er en stor beslutning, når der skal vælges nyt tag. Ofte spiller økonomien en rolle, og der er mange overvejelser, du skal gøre dig, inden du træffer den endelige beslutning om, hvilket tag du ønsker.
INDHENT TAG TILBUD

køkkenrenovering

indhent uforpligtende tilbud på nyt køkken el. køkkenrenovering

En køkkenrenovering betyder i bund og grund en billig køkkenfornyelse. Det foregår således, at køkkenets ydre og bevægelige dele, som måtte være slidte eller gået af mode fjernes eller bliver renoveret.

Køkkenrenovering tilbud

Uanset hvilken køkkenrenovering du drømmer om, vil det være en god løsning, hvis man har budget eller ønsker en simpel køkkenrenovering. Hele processen med renoveringen af køkkenet tager typisk kun én enkelt dag.
få tilbud på køkkenrenovering

døre & vinduer

TILBUD PÅ DØRE & VINDUER

Her kan du se få priser på, hvad det koster at få nye vinduer og døre til din bolig. Beskriv din hustype og indhent tilbud på vinduer og døre i flere materialer. Priserne er baseret på de mest populære størrelser og tilvalg. Vidste du, at det er muligt at få håndværkerfradrag, når du skifter energirigtige vinduer og døre i din bolig?

TILBUD PÅ AT SKIFTE DØRE & VINDUER

Det kommer an på hvor mange vinduer du skal have, hvilke mål og hvilke varianter. Hos Byggefirma-Priser.dk sørger vi altid for, at indhente de bedste priser til din opgave.
INDHENT TILBUD

tømrermester

hvad koster en TØMRERMESTER

Prisen på tømrerarbejde, svinger oftest fra tømrerfirma til tømrerfirma. Prisforskellen skyldes primært forskellen i timeprisen, som tømrermesteren tager for sit arbejde. Materialerne får tømrerfirmaerne oftest fra de samme grossister, hvorfor deres priser og avancer på disse er stort set ens.

Priser på tømrermester

Vi indhenter op til 3 tømrer-tilbud, helt gratis og uforpligtende gennem vores netværk på hundredevis af tømrerfirmaer som alle har bestået et grundigt kvalitetstjek for, at sikre dig den bedste opelevelse.
FÅ TØMRERMESTER TILBUD
Få 3 byggetilbud helt uforpligtende og gratis

VI DÆKKER HELE SJÆLLAND!

Indhent dit tilbud

Et tømrerfirma / tømrermester er den smarte løsning, hvis du skal have nyt tag, nyt gulv, montage & gips arbejde, samt andre generelle tømreropgaver. Få op til 3 gratis og uforpligtende tømrer tilbud fra tømrerfirmaer i dit lokal område.

Hvad siger vores kunder

om vores arbejde

Q

Indsend din opgave & bliv kontaktet inden for 30min

100% UFORPLIGTENDE

Hvad mangler du hjælp til?

Vi udfører alt byggearbejde, stort som småt med en landsdækkende service.