Boligmesteren hjælper med byggeriet i hele Danmark

Få hjælp til alle typer byggeopgaver, uanset hvor du er i Danmark!

Serviceportalen Boligmesteren er den smarte løsning, hvid du skal have bygget nyt typehus, lavet en tilbygning, garage eller bare skal have foretaget en større ombygning.

De leverer totalentrepriser og hovedentrepriser inde for alle former af byggeri og anlægsarbejde. Så med Boligmesteren får du en alt i en løsning og behøver derfor ikke skulle indhente tilbud fra flere forskellige typer håndværkere.

Alle deres håndværkere tømrer som murer, maler, elektriker og VVS’er gennemgår et meget grundig og tilrettelagt kvalitetstjek, for at sikre at alle er faglig kompetente, kender love og regler omkring deres håndværk

Landsdækkende service

Dette betyder, at uanset hvor i landet du befinder dig, så har Boligmesteren en eller flere dygtige håndværkere stående klar til, at hjælpe dig med at udføre enhver type bygge opgave du måtte have behov for hjælp til.

Byggeprojekter

Byggefirmaet tager sig af alle byggeprojekter – store og små. Med et dygtigt byggefirma i ryggen slipper du for at skulle koordinere og styre projektet.

Overlad styringen af leverandører og arbejdsgange til et professionelt byggefirma.

Tømrer opgaver

Når du indhenter tømrer-tilbud, får du ikke bare henvendelser fra en tilfældig tømre, de har etableret samarbejde med fra dit lokalområde.

Det er deres egne velkendte og velafprøvede tømrere, som de kender og kan stå inde for, som henvender sig til dig, for at give dig et tilbud på din opgave.

Murer opgaver

Når en professionel murer først går i gang med at blande mørtel og stable mursten, kræver det stor specialviden om blandingsforhold på mørtlen og hvilken måde stenene lægges på.

Derfor er det altid en god ide at hyre en rigtig murer til alle former for murerarbejde.

Maler opgaver

Den største overraskelse for de fleste, er hvor hurtigt det går, når først der kommer en professionel maler på opgaven. Det tager ikke maleren mange timer at klare det, du måske ville være flere dage om.

Så selv om du skal betale maleren timeløn, bliver det ikke meget dyrere at få en professionel til at klare malerarbejdet i stedet for at gøre det selv.

Elektriker opgaver

Slut med at kortslutte sikringerne. Slut med at bruge for meget el. med korrekte elinstallationer kan du spare mange penge på din elregning.

Autoriserede elektrikere udfører alle former for el-arbejde – lige fra udskiftning af stikkontakter til intelligente el-løsninger.

VVS-opgaver

Boligmesteren har et fast team af VVS’er i deres firma og de ved alt inden for deres område af VVS-faget. Det er VVSere med mange års erfaring inden for deres felt.

Alle har bestået et grundigt kvalitetstjek, dette udføres for at sikre dig den bedste oplevelse.

Professionelt byggefirma

Boligmesteren samarbejder kun med professionelle byggefirmaer der har mange års erfaring, og som altid står parat til at hjælpe dig eller dit firma med alle typer af bygningsopgaver, du måtte have, store som små. 

Ved at vælge Boligmesteren får du det flotte slutresultat du altid har gået og drømt om, men du får også en transparent kommunikation sådan, at du altid ved, hvor langt de er med dit projekt.

Boligmesteren bestræber sig på at overholde alle de deadlines der er blevet aftalt, men tager forbehold for evt. materialer og leverancer der måtte være i rest ordre hos deres samarbejdspartner.

Du er altid velkommen til at kontakte Boligmesteren for at få et uforpligtende tilbud på enten:

  • Byggeprojekter
  • Tømrer opgaver
  • Murer opgaver
  • Maler arbejde
  • Elektriker opgaver
  • VVS-opgaver

Eller bare for at få råd og vejledning til dit kommende projekt, inde du tager stilling til hvor vidt du ønsker et mere uddybende møde. 

Efter endt opgave indsamler de altid brugervurderinger på alle de udførte opgaver og projekter de har udført, som en kvalitetskontrol af deres arbejde.

For uanset hvad så er Boligmesteren altid åben for en dialog og samarbejde med dig, det være sig enten som privat person eller firmarelateret.

Alt de ønsker, er kun at kunne præsentere og aflevere et professionelt stykke arbejde som du bliver glad for i det lange løb og mange år frem over og de som håndværkere og fagmænd kan være stolte af.

Del:

Flere artikler

Få uforpligtende Tilbud

Indsend din opgave & bliv kontaktet inden for 30min

100% UFORPLIGTENDE

Hvad mangler du hjælp til?

Vi udfører alt byggearbejde, stort som småt med en landsdækkende service.